Nr. 9 | september 2019 | voor zakelijke relaties Online lezen
SCHIP-aanpak: nieuw aanbod voor ouderschap bij (complexe) scheiding
Ouders blijf je voor altijd, maar hoe word je bij een scheiding goede ex-partners? De SCHIP-aanpak is een nieuwe behandeling binnen ons totale hulpaanbod aan gescheiden ouders. Om ex-partners te helpen in hun gezamenlijk ouderschap, want kinderen zijn onlosmakelijk met hun ouders verbonden. Wat maakt de SCHIP-aanpak zo helpend?
Lees meer
Twitter Facebook LinkedIn
&nbsp
 
Medewerking van de jongere is niet nodig bij Geweldloos Verzet. Ouder: 'Opvoeden is ineens weer leuk!’
 
 
Geweldloos Verzet helpt ouders van pubers, die geen kant meer uit kunnen
Of het nu gaat om geweld, woede-uitbarstingen, liegen, stelen of om extreme angst, dwang, schoolverzuim of internetverslaving. Ouders die in de opvoeding van hun puberzoon of -dochter vastlopen, vervallen vaak in een ‘harde aanpak’ of geven juist (te veel) toe. Manieren die de situatie thuis en de opvoeding juist doen escaleren. Geweldloos Verzet is het effectieve alternatief in ons hulpaanbod, zonder dat de medewerking van de jongere nodig is.
Lees meer
Twitter Facebook LinkedIn
&nbsp
 
Met 't PAST is er passend onderwijs voor elke school in Tiel
Op elke school verdient een kind de plek die past bij zijn kwaliteiten en mogelijkheden. Maar passend onderwijs vraagt nogal wat van leerkrachten en van een school. Vanaf dit schooljaar wordt bijzondere expertise op het gebied van leer- en gedragsproblemen aan de basisscholen in Tiel en omgeving aangeboden: ’t PAST helpt scholen die handelingsverlegen zijn en vergroot de kennis van leerkrachten bij hun aanpak.
Lees meer
Twitter Facebook LinkedIn
&nbsp
 
Géén jaarverslag om in je bureaula te leggen
Je kent het wel: de jaarberichten die eerst op een stapel op je bureau terechtkomen om vervolgens in de bureaula te verdwijnen. Met goede bedoelingen maar toch ongelezen. We hebben het daarom dit jaar wat gemakkelijker gemaakt. Een overzichtelijk digitaal jaarbericht waar je snel even doorheen kijkt en klikt. In een paar minuutjes de kengetallen en de belangrijkste ontwikkelingen. En het kan niet eens in de la.

Voor als je het gemist hebt, veel kijkplezier. 
Jaarverslag
Twitter Facebook LinkedIn
&nbsp
 
Nog kortere lijnen door nieuwe telefoonnummers entrea lindenhout en YOIN
Korte, snelle lijnen en vaste contactpersonen, zo hebben we onze hulpverlening en onze dienstverlening georganiseerd. Dit zorgt voor een plezierige samenwerking. Met iedereen. We hebben daarom ook onze telefonische bereikbaarheid vergroot. Heel handig met nieuwe 088 nummers.

De belangrijkste nummers om in uw contacten op te slaan of te noteren:

Algemeen entrea lindenhout/YOIN: 088 356 20 00

Voor alle vragen over onze hulpverlening: 088 356 30 00

Dan zit u altijd goed.
&nbsp
 
communicatie@entrealindenhout.nl | T 088 356 20 00 | entrealindenhout.nl
Aanmelden  |   Wijzigen  |   Afmelden